Video-abonnement

Voor al mijn lessen, zowel in de e-course als klassikaal, heb ik video’s opgenomen van elk onderwerp dat ik behandel. In deze video’s geef ik voorbeeldfoto’s en toelichting op de theorie. Deze video’s worden dan door studenten voorafgaand aan de les bekeken en tijdens de les gaan we oefenen en is er ruimte voor verdieping en vragen.

Deze video’s zijn nu ook beschikbaar voor jou.

Misschien heb je in het verleden al ooit een opleiding in iriscopie gedaan en heb je een opfrisser nodig. Op deze manier krijg je toegang tot mijn kennis en maak je verdieping mogelijk zonder dat je er zelf de boeken voor in hoeft te duiken. Het kan je net het duwtje in de rug geven om het voortaan als diagnosemethode te gebruiken. Of weer nieuwe mogelijkheden geven, interpretaties waar je nog niet eerder aan hebt gedacht.

Twee keer in de maand krijg je een link toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot een video. Dus dat zijn 24 video’s over uiteenlopende onderwerpen met een duur van tussen de 10 en 15 minuten. Als je die minuten optelt kom je uit op zo’n 6 uur tjokvol informatie! Net zoveel als op een lesdag als je in staat zou zijn om zolang geconcentreerd te blijven.

De ervaring leert dat de meeste kijkers de video een paar maal kijken zodat de informatie goed kan landen. Telkens als je de video kijkt zal er nieuwe informatie opvallen. Een deel had je al ooit geleerd maar nu komt het anders binnen omdat ik er weer nieuwe woorden aan geef.

Let op: mijn video’s gaan alleen over iriscopie en niet over therapie. Ik geef geen handvatten over kruidengebruik of homeopathie. Ik ga ervan uit dat jij de expert bent van je eigen behandelmethodes. Daar heb je mijn expertise niet voor nodig. Door mijn achtergrond als drogist en natuurgeneeskundige met kennis van kruiden, homeopathie, bloesemremedies, massage, voeding en Kneippse begietingen ben ik wel de sparringpartner waar je gebruik van kan maken om te toetsen of je met de therapiekeuzes goed zit in relatie tot je interpretatie van wat je in de iris ziet.

De investering voor dit abonnement is € 129 per jaar (ex BTW). Het lidmaatschap is altijd voor 1 jaar en stopt automatisch.

Voor meer informatie; bel 06 1314 9245, of mail naar info@iriscopieopleidingen.nl